nyhetsbanner

nyheter

Celluloseeter for murverk og pussmørtler

Det er oppsummert at hypromelloseeter har mange egenskaper, som fortykning, vannretensjon, forsterkning, sprekkmotstand, slitestyrke, etc. .

Det kan forbedre ulike fysiske og kjemiske egenskaper til mørtel og forbedre holdbarheten til mørtel.Opptreden

1. Hypromellosen er mye brukt i alle typer mørtler, inkludert murmørtler, pussmørtler og avrettingsmørtler for å forbedre blødningen av mørtler.

2. Hypromelloseeteren har den fortykkende effekten, forbedrer konstruksjonsytelsen og bearbeidbarheten til mørtelen, og forbedrer mørtelens metning og volum.

3. Hypromellosen kan forbedre sammenhengen og brukbarheten til mørtel, og overvinne de vanlige defektene til vanlig mørtel som skalldannelse og uthuling.Fire.Hypromellosen har en retarderende effekt, som kan sikre mørtelens tid og forbedre konstruksjonseffekten til mørtelen.

Hypromellose kan introdusere passende mengde bobler, kan i stor grad øke frostmotstanden til mørtel, mørtels holdbarhet.Hypromelloseeter er en kombinasjon av fysiske og kjemiske effekter for å spille en rolle i vannretensjon og fortykning, i hydreringsprosessen kan forårsake en årsak til mikro-ekspansjon av materialet, og dermed har mørtel en viss grad av mikro-ekspansjon, sprekkdannelsen forårsaket ved krymping av mørtel i senere hydreringsprosess forhindres, og byggets levetid økes.

Bruksmetode 1. Anbefalt mørtelforhold for M10 pussmørtel er: sement: flyveaske: Sand = 120:80:800 (hvis det ikke brukes flyveaske, erstattes mengden flyveaske med sement).Innholdet av celluloseeter er 0,5 ~ 1,0 % av den totale mørtelen.2. I henhold til målt god sement og sand, og deretter legge til celluloseeter tilberedt mørtel, på byggeplassen i henhold til foreskrevet mengde vann blande vann bruk.3. Blandingsmetoden for mørtel: først av alt, det målte vannet inn i beholderen, og deretter mørtelen i beholderen for blanding.Fire.Mørtelen blandet med celluloseeter av mørtel blandes mekanisk.Blandetiden starter fra 3-5 minutter etter at materialet er lagt i mørtelen.5. Mørtel bør blandes med bruken, vanligvis bør være ferdig innen 4 timer etter blanding, når temperaturen under konstruksjon mer enn 30 ° C, må brukes innen 3 timer etter blanding.

Anbefalte formuleringer for mur- og pussmørtler

Type mørtel PO42.5 Sement Flyveaske Sekundær Celluloseeter Middels sand
MurmørtelM5.0 80 120 200 g 800
MurmørtelM10 110 90 200 g 800
PussmørtelM10 120  80 200 g 800

 

Emballasje og oppbevaring: oppbevares innendørs på et kjølig, tørt, ventilert sted.Pakking: ventilposepakning, med PE fuktsikker film inni, 25KG/pose.

Cellulose-eter for veggkitt
Høykvalitets celluloseeter
Modifisert celluloseeter


Innleggstid: 16. oktober 2023